nldaenfrdeites
  • 1

Een Bodycheck/Gezondheidsonderzoek van 100 gebieden/stressoren in 6 minuten.

BioScan SRT behandelingen voor diverse klachten: AD(H)D, Allergieën, COPD, Concentratie problemen, Vermoeidheid, Darmklachten, Ziekte van Lyme, Eczeem, Fybromyalgie, Gewrichtspijn, Hoofdpijn, Migraine, Infecties, testen van alle voeding en veel meer.

Snel resultaat in een programma van 4 behandelingen in een maand.

Wat is een BioScan SRT systeem?

De BioScan SRT is de nieuwste generatie originele, volautomatische, Electro Acupunctuur volgens Dr. Voll (EAV). De database bevat meer dan 140.000 substanties. Door het aanbrengen van 2 plakelektroden op de huid en de Focus kunnen metingen uitvoeren van het gehele lichaam. De BioScan SRT gebruikt Galvanische huid reacties ter identificatie van stoffen die in het lichaam stress veroorzaken (stressoren):

De stressoren kunnen zijn: • Emotioneel • Chemisch • Omgeving • Biologisch • enz. en worden door kleurcoderingen in een overzichtelijk rapport als acute of chronische problemen aangegeven. Deze werkwijze berust op een combinatie van holistische vakgebieden, zoals Biofeedback, Acupunctuur en Homeopathie. EAV baseert zich op de uitgangspunten van de Bio-elektrische (Frequentie-) Geneeskunde die stelt dat, alle substanties, al dan niet levend, een unieke en meetbare energetische frequentie bezitten. Klik op het plaatje voor een video met meer informatie in het Engels).

De BioScan SRT Bodyscan/Gezondheidsonderzoek van 100 gebieden in het lichaam.

Dit onderzoek duurt 6 minuten en geeft een volledig rapport in kleur met bevindingen die aangeven welke zaken (stressoren) buiten het normale bereik liggen en invloed hebben op de gezondheid. Na het meten van de 100 groepen worden, groep voor groep, de diepere oorzaken van deze stressoren opgespoord en behandeld.

De behandeling wordt vervolgd door: het opsporen van de Bio-feedback stress factoren, detox, drainage, SRT Antigenen groep, SRT Sensitivity groep enz.

De items die uit balans zijn kunnen vervolgens behandeld worden door de frequenties direct naar de cliënt over te brengen via de Focus en te activeren met een laserpen. De frequenties worden ook door middel van het imprinten van een flesje met vloeistof voor thuis gebruik gereed gemaakt.Behandeling SRT clips

De BioScan SRT behandelt geen ziekten of verstoringen, maar pakt onevenwichtigheden en gevoeligheden in het lichaam aan. Het is als het aanzetten van een schakelaar in het lichaam… om een of andere reden heeft het lichaam een negatieve associatie gecreëerd met bepaalde zaken, die we stressoren noemen. Door de behandeling met de BioScan SRT kan deze associatie veranderen, zodat er geen symptomen meer worden ervaren. Wij zien bij veel cliënten vanaf de eerste behandeling al verbetering.

  • De BioScan SRT is gepatenteerd en door de FDA goedgekeurd
  • Accurate en objectieve resultaten - in minder dan 10 minuten!
  • Kort behandel traject van 4 behandelingen in een maand
  • Meten en behandelen van o.a. vitaminen, mineralen en voeding
  • De testresultaten worden weergegeven in een overzichtelijk rapport
  • Imprinten van balancerende frequenties in vloeistof of kristal
  • Producten/ supplementen kunnen getest worden op de testplaat
  • Behandeling wordt ondersteund door een infrarood laserbehandeling

 

Disclaimer: De metingen met de BioScan SRT en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Analyse met de BioScan SRT vervangt de door de reguliere geneeskunde erkende diagnostische methoden niet. Wij zijn echter van mening dat de BioScan SRT waardevolle inzichten biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levensverschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van de BioScan SRT ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn of haar behandeling.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren