nldaenfrdeites
  • 1

Een meting met het BIOSCAN-SWA systeem en uw therapeut kan uit de resultaten snel een overzicht krijgen van uw gezondheid!  Uw therapeut kan direct de resultaten met u bespreken en soms is neemt uw therapeut enkele dagen voor een langere analyse van de resultaten.

In een consult, met de BIOSCAN-SWA, meten wij bij u 250 waarden uit 32 gebieden in uw lichaam, waaronder: vitaminen, mineralen, co-enzymen, aminozuren, zware metalen, allergie├źn, cholesterol, de suikerwaarden, de leverwaarden, de longen, de nieren, de darmen, het vaatstelsel, enz.

BIOSCAN Scalar Wave Analyzer

Dit is een meet instrument ontwikkeld door het Dr. Rilling Instituut uit Duitsland. Het BIOSCAN-SWA systeem lijkt in de wijze van functioneren sterk op de communicatie van de cellen in ons lichaam. De door de BIOSCAN-SWA gebruikte elektromagnetische golven en frequenties dringen slechts enkele millimeters in de huid. Het is een zogenaamd resonantie fenomeen. Deze scalaire golven worden naar het lichaam gestuurd en gaan naar die plekken in het lichaam waarmee het een resonantie kan opbouwen. De BIOSCAN-SWA kan uitlezen of de energie in het lichaam een overschot of een tekort heeft. Daardoor is het mogelijk om informatie over stress, disbalans en functioneren in ons systeem te verkrijgen.

 

Het testresultaat van de BIOSCAN-SWA is ruwweg vergelijkbaar met laboratorium diagnostiek. De resultaten worden weergegeven en afgedrukt in een overzichtelijk Nederlands rapport dat u mee naar huis krijgt. Dan weet u hoe uw lichaam er voor staat. Wij geven u de nodige adviezen en aan u is de keuze!

Klik hier voor meer informatie over de werking van het BIOSCAN-SWA systeem. Klik op het plaatje voor een video met meer informatie (in het Engels).

Client vrouw  

Afdruk voor home page

 

 

Disclaimer: Spectraal analyse van het bloed met de BIOSCAN-SWA en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Analyse met de BIOSCAN-SWA vervangt de door de reguliere geneeskunde erkende diagnostische methoden niet. Wij zijn echter van mening dat de BIOSCAN-SWA waardevolle inzichten biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levens verschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van de BIOSCAN-SWA ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn behandeling.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren